Вільнорадикальні процеси в організмі свиней під дією біологічно активних добавок - Oksana Buchko (Науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки: Серія: Біологічні науки, 2018)
Біологічно активна добавка «Гумілід» у комплексі з аскорбіновою кислотою викликає гальмування вільнорадикальних процесів (зниження вмісту гідропероксидів ліпідів, карбонільних груп протеїнів і ТБК-активних продуктів) та стимулювання системи антиоксиданого захисту (підвищення активності супероксиддисмутази й каталази) в крові свиноматок та новонароджених поросят.