Вплив геометричних параметрів клейового шва на якість склеювання картонних паковань - С. О. Ульченко; А. О. Макаренко; Іван Трохимович Гетьман (Технологія і техніка друкарства, 2008)
Приведено результати експериментальних досліджень процесу склеювання картонного паковання.