MAGYARORSZÁG ÉS AZ IMF - KÖZ - GAZDASÁG (Köz-gazdaság, 2020)
Ábel Istvánnal, a Nemzetközi Valutaalap munkatársával beszélgettünk a jelenlegi világgazdasági és pénzügyi válságról, valamint a Valutaalap által Magyarországnak adott hitelről. Az interjú 2009. március 9-én készült.