Загальна характеристика криптоіндустрії, оцінка ступеня та перспектив подальшої її інтеграції до національного економічного сектора - B. Hurin (Аналітично-порівняльне правознавство, 2023)
Стаття присвячена комплексу питань щодо загальної характеристики криптоіндустрії, оцінки ступеня та перспектив подальшої її інтеграції до національного економічного сектора. Наголошується і доводиться, що стрімка капіталізація та популяризація криптовалютних засобів обороту зумовила динамічний розвиток криптоіндутсрії в Україні. Акцентується увага на потребі змістовного дослідження вказаного явища, виходячи з базового розуміння функціональних можливостей її представників, а також потенціалу самих криптовалют як перспективних засобів обороту.