Kritinės pedagogikos supratimas ir įtaka žinių kaupimui - Janete Zygmantas (Acta Paedagogica Vilnensia, 2009)
Doctoral student Vilnius University Faculty of Philosophy Department of Educology Universiteto g. 9/1, LT-01513 Vilnius Tel. +370 645 7 82 48 e-mail: janete.zygmantas@gmail.com