Питання готовності вчителів фізичної культури до професійної діяльності - Дмитро Воронін (Фізичне виховання, спорт і культура здоров’я у сучасному суспільстві, 2016)
У статті розкрито трактування науковцями сутності та структури готовності майбутніх учителів до професійної діяльності.