Риногенні орбітальні ускладнення в дітей при гострому риносинуситі - Yu.V. Havrylenko; V.V. Syniachenko; M.A. Biletska; I.I. Ruban (Сучасна педіатрія: Україна, 2023)
Мета - встановити частоту та поширеність риногенних орбітальних ускладнень (РОУ) у дітей із гострим риносинуситом (ГРС) залежно від статі та віку з аналізом проведеного лікування в умовах дитячого ЛОР-відділення.