Модернізація процесів роботи в новому інформаційно-технологічному середовищі - А. В. Зайченко (Vìsnik Odesʹkogo Nacìonalʹnogo Unìversitetu: Bìblìotekoznavstvo, Bìblìografoznavstvo, Knigoznavstvo, 2014)
У статті розглянуто історію та подальший розвиток автоматизації інформаційно — бібліотечних процесів у Науковій бібліотеці Одеського національного університету імені І. І. Мечникова на основі впровадження АБІС LIBERMEDIA.