Kitap İncelemesi: Hasan Rumlu, Safevi Şahı II. İsmail: Kahkaha Kalesi’nin 20 Yıllık Mahpusu, Tercüme, Mukaddime, Notlar ve Tıpkıbasım - Mehmet Dağlar (Vakanüvis Uluslararası Tarih Araştırmaları Dergisi, 2017)
Hasan Rumlu, Safevi Şahı II. İsmail: Kahkaha Kalesi’nin 20 Yıllık Mahpusu, Tercüme, Mukaddime, Notlar ve Tıpkıbasım, Çev. Hasan Asadi- Şefaattin Deniz, Yay. Haz. Şefaattin Deniz, Bilge Kültür Sanat, İstanbul 2017, ISBN: 978-605-9521-18-5 kitabının incelemesi.