Засади формування сільськогосподарської ментальної культури - G. Beregova (Епістемологічні дослідження у філософії, соціальних і політичних науках, 2012)
Статтю присвячено філософському аналізу засад формування сільськогосподарської ментальної культури. У роботі розглянуто витоки антеїзму та його вплив на метальну культуру майбутніх аграрників.