تازه های علمی کرونا ویروس ها در سازمان بهداشت جهانی؛ (11) گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت و ایمنی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و کرمان - محمد آقاعلی; انیس اشرف گنجوی; علیرضا امان اللهی; ندا ایزدی; محمود حاجی پور; و . . . (طب اورژانس ایران, 2020)
مطالب علمی و اخبار از سایت سازمان جهانی بهداشت