بررسی و نقد کتاب جنبش راست مسیحی و سیاست خارجی آمریکا - فرزاد رستمی (پژوهش‌نامۀ انتقادی متون و برنامه‌های علوم انسانی, 2019)
موضوع اصلی کتاب جنبش راست مسیحی و سیاست خارجی آمریکا نوشتة محمد جمشیدی تأثیر جنبش راست مسیحی در سیاست خارجی آمریکاست. نقد اثر مذکور در چهار حوزة نقاط قوت شکلی و محتوایی و کاستی‌های شکلی و محتوایی انجام شده ‌است. نقاط قوت شکلی کتاب شامل اهداف مشخص، مقدمة منسجم، جمع‌بندی‌های منطقی پایان فصل، و سادگی و روایی متن می‌شود. نقاط قوت محتوایی دربرگیرندة نوآوری اثر، بهره‌گیری از منابع معتبر و جدید، هماهنگی مطالب با مبانی آن است. کاستی‌های شکلی اثر هم عبارت است از فقدان انسجام در فهرست مطالب، فقدان بهره‌گیری از جدول و نمودار و تصویر در ارائة مفاهیم، فقدان ارتباط معنایی میان جمع‌بندی نهایی و ساختار پژوهش به‌صورت کامل. کاستی‌های محتوایی اثر هم عبارت است از: فقدان ارائة یک چهارچوب نظری مناسب، فقدان ارائة تحلیلی دربارة رابطة دین و مذهب با سیاست در آمریکا، فقدان نگاهی عینی و مشخص‌تر به مناسبات محیط زیست و سیاست و مذهب در آمریکا، فقدان ارائة پیوندی منطقی بین محتوای اثر حاضر و جمع‌بندی نهایی آن، و ... .