Оцінка стану здоров’я дорослого населення зони спостереження Запорізької Атомної Електростанції = Evaluation of health status of adult population in the observation area of Zaporizhia Nuclear Power Plant - I. M. Khomenko; N. V. Zakladnaya (Journal of Education, Health and Sport, 2016)
Khomenko I. M., Zakladnaya N. V. Оцінка стану здоров’я дорослого населення зони спостереження Запорізької Атомної Електростанції = Evaluation of health status of adult population in the observation area of Zaporizhia Nuclear Power Plant. Journal of Education, Health and Sport. 2016;6(2):77-86. eISSN 2391-8306. DOI http://dx.doi.org/10.5281/zenodo.45847