До питання про оздоровчі технології фізичного виховання студентів - Сергій Савчук; Анатолій Хомич (Фізичне виховання, спорт і культура здоров’я у сучасному суспільстві, 2016)
У статті описано оздоровчі технології фізичного виховання студентів вищих навчальних закладів. Проведено аналіз публікацій, присвячених оздоровчим аспектам фізичного виховання у вищих навчальних закладах України, Росії, Білорусі.