İmgenin Transformasyonu Bizans Dünyasında İkona Tartışması - Turan Kaçar (Eskiyeni, 2008)
Kendin için oyma put, yukarı da göklerde olanın,Yahut aşağıda yerde olanın yahut yerin altında olanın hiç suretini yapmayacaksın.