НИЕ КОИ НЕ ПОСТОИМЕ - Павле Воскопулос (EtnoAntropoZum, 2016)
Интервју со Павле Воскопулос, портпарол на партијата Виножито на македонското малцинство во Грција, направено една недела по европските избори од 13 јуни 1999.