Фенотипічні особливості імунокомпетентних клітин у I-II триместрах вагітності в жінок із безплідністю в анамнезі - L.E. Tumanova; E.V. Kolomiiets (Український журнал Перинатологія і педіатрія, 2022)
Вирішення соціально-економічної проблеми підвищення народжуваності в Україні є неможливим без визначення механізмів порушень перебігу вагітності, серед яких важливе місце посідають імунні, та без розроблення індивідуалізованих науково-обґрунтованих схем терапії.