Internet i la mosca del vinagre - Quim Larrea (Temes de Disseny, 2013)
L'expansió, tant en volum com en importància que experimenta Internet cada dia que passa fa imprescindible una anàlisi de la situació per buscar, des del punt de vista professional, paràmetres o lleis als quals ens puguem ajustar. Les eines conceptuals que fèiem servir fina ara, heretades del disseny editorial, són només parcialment extrapolables al nou mitjà, i els suports tradicionals han estat substituïts radicalment.