INFORMÁCIA A INFORMAČNÁ STRATÉGIA V DOPRAVNEJ FIRME - Zdeněk Dvořák (Perner’s Contacts, 2007)
Informatizácia spoločnosti vedie k opätovnému vracaniu sa k pojmom údaj, informácia, poznatok a múdrosť. V prostredí rodiacich sa dopravných a logistických firiem sa uvedené pojmy znovu prehodnocujú s cieľom implementovať nové vedecké poznatky do reálnej praxe.