СУБ’ЄКТИ ПРАВ НА НЕЖИТЛОВІ ПРИМІЩЕННЯ У БАГАТОКВАРТИРНИХ БУДИНКАХ - O. M. Oderiy (Law and Safety, 2018)
Встановлено суб’єктів прав на нежитлові приміщення у багатоквартирних будинках. Зазначено, що такі суб’єкти прав на нежитлові приміщення – це особи, які можуть бути учасниками правовідносин, що виникають навколо нежитлового приміщення у багатоквартирному будинку, зокрема цивільних, що охоплюють відносини власності та користування цим об’єктом, та адміністративних, що виникають з приводу управління нежитловим приміщенням. Існують такі суб’єкти: суб’єкти – власники нежитлових приміщень; суб’єкти-користувачі; суб’єкти – управителі нежитлового приміщення багатоквартирного будинку.