Генезис міжнародно-правових засобів забезпечення ядерної безпеки - I.O. Les (Аналітично-порівняльне правознавство, 2023)
Міжнародно-правова база ядерної безпеки складається з правових інструментів і загальноприйнятих принципів, призначених для запобігання, виявлення та реагування на злочинну та іншу несанкціоновану діяльність, яка включає або спрямована на ядерний або інший радіоактивний матеріал і пов'язані з ним установки або діяльність.