Az USA november 8. után - Júlia Sipos; László Trautmann (Köz-gazdaság, 2020)
Krekó Péter a Political Capital elemzője, az ELTE adjunktusa, 2016-2017-ben vendégelőadó Bloomingtonban, az Indianai Egyetemen, a Global School of International Studies-on. Budapesten elsősorban szociálpszichológiát és politikai pszichológiát tanít, jelenleg a közép-kelet-európai politikai rendszerekkel és az Európában mutatkozó orosz befolyással kapcsolatos kurzusokat tart.