Комплексна програма фізичної реабілітації дітей із деформацією грудної клітки в умовах дошкільної установи - Марія Залізняк (Фізичне виховання, спорт і культура здоров’я у сучасному суспільстві, 2017)
У статті запропоновано програму фізичної реабілітації дітей із деформацією грудної клітки в умовах дошкільної установи, ефективність якої планується перевірити в подальшому.