Z činnosti Jednoty českých právníků - městského sdružení v Brně - Otakar Musil (Časopis pro Právní Vědu a Praxi, 1994)
1O. února se konala výborová schůze, která nejprve připravila setkání s panem ministrem spravedlnosti JUDr. Jiřím Novákem, který však pro pracovní zaneprázdnění musel odložit svou návštěvu Brna na březen.