Coaching af nystartede universitetsstuderende - Ole Michael Spaten; Lillith Olesen Løkken; Anna Imer (Coaching Psykologi: The Danish Journal of Coaching Psychology, 2011)
Mål: At undersøge hvorvidt fire coachingpsykologiske sessioner kunne reducere stress, angst og depressions niveau, samt forøge velvære hos 1. semesters studerende. At belyse hvilken betydning coaching får for de studerende.