Assessment of mental workload of nurses anesthesia - preliminary study - Sylwia Anna Krzemińska; Natalia Guzik; Adriana Borodzicz; Marta Arendarczyk (Journal of Education, Health and Sport, 2017)
ergonomiczny, psychospołeczny, fizyczny, chemiczny i biologiczny. Dziesięciodniowy jest sprawny, ale nie działa.