Die verhouding tussen openbaring, dogmavorming en doksa-uiting in die himniese stof van die Nuwe Testament - J.P. Bingle; B.J. de Klerk (In die Skriflig, 2003)
The relation between revelation, the formation of dogma and the expression of doxa in the hymnal matter of the New Testament