Teknologian hyödyntämiseen liittyvä yksityisyydensuoja, tietoturva ja -suoja ikääntyneiden kotipalveluissa: kyselytutkimus johtajille - Suvi Kuha; Essi Xiong; Mira Hammarén; Minna Ylisirniö; Jari Haverinen; Jarno Suominen; Jaana Leikas; Outi Kanste (Finnish Journal of eHealth and eWelfare, 2023)
Tutkimuksen tarkoituksena on kuvata johtajien näkemyksiä teknologian hyödyntämiseen liittyvästä yksityisyydensuojasta, tietoturvasta ja -suojasta, niihin liittyvistä haasteista ja ratkaisuista sekä teknologisten ratkaisujen hankkimatta jättämiseen liittyvistä tekijöistä ikääntyneiden kotipalveluissa.