Результати проведення фізичної реабілітації хворих на гонартроз 0–І рентгенологічної стадії - Ольга Андрійчук (Фізичне виховання, спорт і культура здоров’я у сучасному суспільстві, 2016)
У статті наведено результати порівняльного та лонгітюдного дослідження основних показників функціональної здатності хворих на остеоартроз: індекс маси тіла, больові відчуття, ранкова скутість, амплітуда рухів, сила мязів. Ці результати є основою для об’єктивної оцінки й порівняння ефективності лікування та реабілітації хворих на гонартроз 0–І рентгенологічної стадії.