Неімунна водянка плода у третьому триместрі: досвід діагностики, тактика розродження та лікування новонародженого - V. V. Bila; V. M. Tischkevich; N. P. Bondarenko; A. O. Тrоkhymenko (Неонатологія, хірургія та перинатальна медицина, 2017)
Представлений клінічний випадок неімунної водянки плода, виявленої  у третьому триместрі вагітності. Проаналізовані етіологічні фактори розвитку неімунної водянки, діагностика, тактика ведення вагітності та пологів,  лікування новонародженого з неімунною водянкою.