سرمقاله و یادداشت کوتاه - علی باقری; حسین اسماعیلیان (آب و توسعه پایدار, 2020)
< p>سرمقاله:بستر حکمرانی آب زمینه‌ساز پیاده‌سازی فرایندهای مدیریتی علی باقری/ عضو هیئت تحریریه یادداشت کوتاه:مدیریت یکپارچه آب شهری، در بستر حکمرانیِ خوبحسین اسماعیلیان/ رئیس هیأت مدیره و مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب مشهد