Kitap Tanıtımı: Refik Arıkan, Halim Demiryürek, H. 1246-M. 1831 ve H. 1254- M. 1839 Tarihli Nüfus Defterlerinde Söğüt, Babıali Kültür Yayıncılığı, İstanbul, 2019. - Ümit YETİK (Vakanüvis Uluslararası Tarih Araştırmaları Dergisi, 2019)
Kitap Tanıtımı: Refik Arıkan, Halim Demiryürek, H. 1246-M. 1831 ve H. 1254- M. 1839 Tarihli Nüfus Defterlerinde Söğüt, Babıali Kültür Yayıncılığı, İstanbul, 2019.