Preferowane i rzeczywiste zachowania przywódcze trenerów spostrzegane przez sportowców w procesie szkolenia = Prefered and actual leadership behaviours of coaches, perceived by athletes in training process - Marian Fiedor (Journal of Education, Health and Sport, 2016)
Streszczenie