Удосконалення професійних компетентностей здобувачів спеціальності 029 ІБАС у процесі проходження практики - Надія Бачинська (Український журнал з бібліотекознавства та інформаційних наук, 2023)
Метою статті є визначення поетапного удосконалення професійних компетентностей в умовах практики здобувачами першого рівня освіти спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» відповідно до стандарту та освітньо-професійних програм, розроблених кафедрою інформаційних технологій Київського національного університету культури і мистецтв.