ALKOL, MADDE BAĞIMLILIĞI TEDAVİSİ GÖREN HASTALARDA YAŞAMIN ANLAMI - Nihan Altan Sarıkaya; Selda Öztürk (Sakarya Üniversitesi Holistik Sağlık Dergisi, 2018)
Amaç: Çalışmanın amacı; Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezinde tedavi gören hastaların yaşam anlam düzeylerini ve ilişkili faktörleri belirlemektir.