Ar mums ten, „prie mėlynosios jūros“, reikia? - Algirdas Girininkas; Eugenijus Jovaiša; Mykolas Michelbertas; Valdemaras Šimėnas (Archaeologia Lituana, 2015)
Rec.: Audronė Bliujienė. Romėniškasis ir tautų kraustymosi laikotarpiai. – Lietuvos archeologija. III tomas, Klaipėda, 750 p.