Mariola Tymochowicz, Tradycyjne pożywienie chłopskie na Lubelszczyźnie, Lublin: Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej, 2019, ss. 483 - Renata Dźwigoł (Annales Universitatis Paedagogicae Cracoviensis. Studia Linguistica, 2019)
brak