Innovaties in de zorg voor ouderen - Gertrudis I. J. M. Kempen; Jan P. H. Hamers (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2012)
In deze 43-ste jaargang van het Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie opent de redactie de nieuwe rubriek Recent onderzoek. Onderzoekers en programmaleiders van universitaire en niet-universitaire onderzoekscentra op het gebied van de gerontologie en geriatrie in België en Nederland zijn uitgenodigd om samenvattingen in te sturen van onderzoek dat onlangs door hen zelf of in hun vakgroepen of organisaties is afgerond. Met deze rubriek wil de redactie de lezers van het Tijdschrift blijven informeren over onderzoek naar veroudering en de maatschappelijke consequenties daarvan in brede zin: medisch, psychologisch en sociaal.