Bruikbaarheid en validiteit van de Nederlandse versie van de Montreal Cognitive Assessment (MoCA-D) bij het diagnosticeren van Mild Cognitive Impairment - A. J. A. M. Thissen; F. van Bergen; J. F. M. de Jonghe; R. P. C. Kessels; P. L. J. Dautzenberg (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2010)
Doel: