Вплив технологічних режимів друкування на закріплення фарби на пластикових картках - Ірина Олексіївна Кириченко; Катерина Ігорівна Савченко; І. М. Синяков (Технологія і техніка друкарства, 2012)
На підставі експериментальних досліджень визначено умови закріплення фарби на ПВХ-пластику.