Geçmişten bugüne yüz protez materyalleri - Cem Kurtoglu; İlter Uzel (Cumhuriyet Dental Journal, 2011)
This review described the evaluation facial prosthetics and explained the facial prosthetic materials. Nowadays, this increased success is related to the evaluation of the materials.   ÖZET Bu çalışmada yüz protezlerinin tarihsel gelişimine kısaca değinilmiş ve geçmişten günümüze kadar kullanılan yüz protez materyalleri açıklanmıştır. Bugün ulaşılan başarı, bu materyallerdeki gelişime bağlıdır. Anahtar Kelimeler: Yüz protez materyalleri, silikon elastomer, poliüretan,