نخستین گزارش علف هرز مهاجم Araujia از ایران - سپیده ساجدی; محمد امینی‌راد (رستنی‌ها, 2014)
در بررسی گیاه ارسالی از باغ مرکبات ساری، نمونه‌ای براساس (1972) Markgraf تحت نامAraujia sericifera Brot. (Apocynaceae)  شناسایی گردید. این گونه و جنسAraujia  گزارشی جدیدبرای ایران و محدوده فلورا ایرانیکا (Rechinger (1974 و Rechinger (1970) می‌باشد.