Recensioner - Anna Williams; Moa Matthis; Marie-Christine Skuncke; Hedvig Härnsten; Britt Andersen; Christian Lenemark; Jimmy Vulovic; Lina Samuelsson; Ann-Sofie Lönngren; Anders Öhman (Tidskrift för Litteraturvetenskap, 2016)
CECILIA ANNELL BEGÄRETS POLITISKA POTENTIAL. FEMINISTISKA MOTSTÅNDSSTRATEGIER I ELIN WÄGNERS PENNSKAFTET, GABRIELE REUTERS AUS GUTER FAMILIE, HILMA ANGERED-STRANDBERGS LYDIA VIK OCH GRETE MEISEL-HESS DIE INTELLEKTUELLEN Lund: Ellerströms (Eureka, Ellerströms akademiska, 52) 2016, 413 s.(diss. Stockholm)