اثربخشی زوج‌درمانی خودتنظیمی بر رضایت زناشویی، سبک‌های هویت و حل مسئله خانواده - نسیبه منصوری; سید علی کیمیایی; علی مشهدی; احمد منصوری (روانشناسی بالینی و شخصیت, 2020)
مقدمه: پژوهش حاضر باهدف بررسی اثربخشی زوج‌درمانی خودتنظیمی بر رضایت زناشویی، سبک‌های هویتی و حل مسئله خانواده انجام شد.