İntrakraniyal Gelişimsel Venöz Anomali ve Kavernom Birlikteliği; Ne zaman, Nerede ve Nasıl - Hayri Oğul; Elif Gözgeç (Genel Tıp Dergisi, 2021)
Amaç: Kavernom ve gelişimsel venöz anomali (GVA) birlikteliği en sık görülen miks tip vasküler malformasyondur. Bu çalışmada kavernom gelişimine etki edebilecek GVA vasküler özellikleri ve epidemiyolojik özellikler araştırılmıştır.