Samrefleksjon – en veiledningsmetodikk for sykepleierstudenter i praksis? - Grethe Heidi Bjerga; Kirsten Lode; Janet Bakken; Turid Anita Jaastad; Tone Brandeggen (Nordvei, 2024)
I denne studien utforskes sykepleierstudenters erfaringer med samrefleksjon over praksisfortellinger ut fra et definert rammeverk, for å få dypere forståelse av studentens lærings- og danningsprosess i klinisk praksis.