Bir Rahibin Kaleminden Alemdar Mustafa Paşa’nın Sarrafı Manuk Mirzayan Bey - Silvart Malhasyan; Aysel Yıldız (Cihannüma: Tarih ve Coğrafya Araştırmaları Dergisi, 2017)
Bir Rahibin Kaleminden Alemdar Mustafa Paşa’nın Sarrafı Manuk Mirzayan Bey