РЕЗУЛЬТАТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ РЕСУРСНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ РЕГІОНУ: ІННОВАЦІЙНА І ПАТЕНТНО-ЛІЦЕНЗІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ - О. Б. Жихор; T. M. Куценко; Я. B. Григор’єва (Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики, 2014)
У статті досліджено результативність використання ресурсного забезпечення інноваційного розвитку регіонів, а саме проаналізовано патентно-ліцензійну діяльність та впровадження прогресивних технологічних процесів у промисловості по регіонах у відсотках до загальнодержавного показника.