Sonja Svensson, Barnavänner och skolkamrater: Svenska barn- och ungdomstidningar 1766–1900 sedda mot en internationell bakgrund - Nina Christensen (Barnboken: Tidskrift för Barnlitteraturforskning, 2019)
Review/recension