Due to unreliable information in Daiva Šveikauskienė's paper “Lithuanian grammar information system: Morphology I” - Andrius Utka; Agnė Bielinskienė; Loic Boizou; Erika Rimkutė; Jolanta Kovalevskaitė (Lietuvių Kalba, 2016)
Dėl nepatikimos informacijos Daivos Šveikauskienės straipsnyje „Lietuvių kalbos gramatikos informacinė sistema: I morfologija“, publikuotame elektroniniame žurnale Lietuvių kalba 2016 m. nr. 10.